Gaz Metan Medias pierde prin "neprezentare" jocul cu CSU Ploiesti

Urmare a situatiei create la jocul dintre Gaz Metan Medias si CSU Ploiesti, din data de 12.11.2011, contand pentru etapa a VIII-a a Campionatului National, Divizia A, masculin, Comisia Centrala de Competitii, Legitimari si Transferari, intrunita in data de 14.11.2011, a studiat si analizat inscrisul din foaia de arbitraj, raportul comisarului FRB si inregistrarea video si a constatat ca in primul sfert al jocului echipa Gaz Metan Medias a jucat timp de 11 secunde cu 5 (cinci) straini pe teren: Craig Moore (nr. 4), Deven Mitchell (nr. 5), Ivan Ivanovic (nr. 10), Jarrett Howell (nr. 12) si Scott Vandermeer (nr. 15), ultimul schimbandu-l pe jucatorul roman Ionut Dragusin (nr. 6).
Comisia Centrala de Competitii, Legitimari si Transferari a constatat ca echipa Gaz Metan Medias a incalcat, astfel, regula prezentei obligatorii a unui jucator roman pe teren pe toata durata jocului, prevazuta in Regulamentul Specific, si a decis, in conformitate cu RSCN Divizia A, masculin, Capitolul 4 "Conditii de participare", litera B "Jucatorii", paragraful 5, "pierderea jocului de catre echipa Gaz Metan Medias prin neprezentare (scor 0-20), fara punct in clasament.
Tinand cont de aceasta decizie, statistica jocului dintre Gaz Metan Medias si CSU Ploiesti si greselile tehnice acordate in timpul respectivului joc se anuleaza.

Parteneri